我相信現在,好多人同我一樣等960ti

用得520w牛,由半年前諗到而家,部機起碼捱多兩三年,又唔想食128bit卡同火爐(本身想買二手280X,但行三隻硬碟,廢事買反黎唔夠電),今鋪真係玩死人 如果960ti行192,咁我真係唔知點算

本身對ati 有d期待,但你3系卡旗艦卡都要搞到咁,我真係唔睇好...

via HKEPC Reader for Android

回覆 1# 484848123

960 Ti , 如果係192 bit 都係符合預期 ... , 等夏季吧 ... 因為960剛出~
970已經失望 , 980價格非大眾能承受 ... ... , 所以 960 Ti  192 bit 作最基本要求才是 , 當然有可能有256 bit 同時 很可能有4GB版本(希望是足版4GB =,=+) , 因為960聽說也3月出4GB版本 , 定價應該會 220~250美元之間 ...

回覆  484848123

960 Ti , 如果係192 bit 都係符合預期 ... , 等夏季吧 ... 因為960剛出~
970已經失望 ,  ...
快馬 發表於 2015-2-23 17:29

如果960Ti有256bit 4g ram咁970唔洗賣囉
  192bit 3g機會大D

如果960Ti有256bit 4g ram咁970唔洗賣囉
  192bit 3g機會大D
wilson030 發表於 2015-2-23 17:32

cut去了980這型號就ok啦
titan x cut cost 2560 cuda 6g=>980 ti
980>970 ti
970>960 ti 3.5g

用得520w牛,由半年前諗到而家,部機起碼捱多兩三年,又唔想食128bit卡同火爐(本身想買二手280X,但行三隻 ...
484848123 發表於 2015-2-23 17:19

你真壞!你怎麼不早說呢,我十號剛買了MSI 960

你真壞!你怎麼不早說呢,我十號剛買了MSI 960
3470 發表於 2015-2-23 18:02

早買早享受,下下等等等,等到2046都未買到啦,次次一出新野就傳再出新野架啦

回覆 6# 541023

不能同意更多
咁等法唔洗買都似

回覆 7# alan2200
最慘就係其他野都上年買哂 就係差顯卡未搞.

回覆 8# 484848123

唔CARE 3.5RAM問題咪上埋970

回覆  484848123

唔CARE 3.5RAM問題咪上埋970
alan2200 發表於 2015-2-23 18:11

同意
970 同960 差好遠
價錢差1000蚊