[開箱] [一貼雙箱] EVGA 980 acx 2.0 sc 卡 + 背板 + 橋 [新增相片]

EVGA980SC原開箱文

改改次序, 排返張卡上上面先, 原本的主角背板因為我白痴唔記得拿回家所以未有得用-.-

同場加映 另一開箱文

由於之前有開過箱, 所以呢張卡求其影一張大合照算了(POSTER 同之前果張唔同 )

上機了

CLOSE UP SLI-BRIDGE

連卡影

背板
價錢: USD 19.99
運費: USD 7.24
平過淘寶炒價 (其實淘寶都係幫你去AMAZON買ONLY)

打開個大盒, 就見佢個PACKING 了,

PACKING內再有PACKING + 說明紙

主角出場

我正白痴仔返到去拆晒部機先發現唔記得拎張背板返黎
上了板張卡當堂醒目晒, 又真係涼左幾度
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

張卡咁貴竟然仲要另外比錢買黎自己裝

via HKEPC Reader for Android

張卡咁貴竟然仲要另外比錢買黎自己裝  

gbaxp 發表於 2015-3-16 09:31

1. 其實張卡一D都唔貴 (對比起其他980/效能)
2. 佢真係幾不解的, 點解唔賣貴19.99直接連背板, 雖然加埋都唔貴
3. 可能美國真係有人差19.99有冇背板都計埋去度到盡先買...

1. 其實張卡一D都唔貴 (對比起其他980/效能)
2. 佢真係幾不解的, 點解唔賣貴19.99直接連背板, 雖然加埋 ...
Maze 發表於 2015-3-16 10:07

間中會送埋背板, 不過真係好間中

回覆 4# kong1234

某d model,同埋唔可以當送,因為佢會在價格反映
Example 970 ftw
980 kingpin

(Sent from HKEPC iPhone app)

又放毒......

單係背板都已經好J sad

上年底真係有補送970 背板的promotion, 不過已完冇我份
http://www.evga.com/articles/00876/EVGAs-Got-Your-Back/

回覆  kong1234

某d model,同埋唔可以當送,因為佢會在價格反映
Example 970 ftw
980 kingpin

(S ...
Maze 發表於 2015-3-16 10:16

EVGA正
唔會貼埋D ON_公仔上個HS到

又放毒......
alan2200 發表於 2015-3-16 10:18

未算喎