邊張970抵買?

最近部老爺機成日打打下機出藍畫面  索性換部新既
原本我上網睇中既LIST係跟依張970既
GIGABYTE技嘉 GV-N970WF3OC-4GD GTX970 4GB GDDR5

咁我諗住去中田砌,係佢個報價表睇到
GIGABYTE, NV, GTX970 WINDFORCE, 4GB GDDR5        $2749
Inno3D, NV, GTX970 iChill Ultra, 4GB GDDR5        $3199  (PRICE個網標2990)
ZOTAC, NV, GTX970 AMP! Extreme Core Edition[ZT-90107-10P], 4GB GDDR5          $3099

因為我見970咁貴所以唔介意比多少少買張好D既,希望可以用到5~6年都唔會有問題,
麻煩各位大佬比下意見小弟(HOF$3499真係太貴 )

HOF 970

頭先諗住編輯話HOF太貴已經有人提議了

頭先諗住編輯話HOF太貴已經有人提議了
man2492000 發表於 2015-3-16 18:32

貴3舊姐

我買左@3430$

Ichill ultra mk jumbo係賣$2990
四把fan勁 但係應該都幾大聲
買ggbyte g1 啦 $2950

via HKEPC Reader for Android

Ichill ultra mk jumbo係賣$2990
四把fan勁 但係應該都幾大聲
買ggbyte g1 啦 $2950

via HKEPC Reader for ...
aesopr94480 發表於 2015-3-16 18:43

你用過咩你又知

你用過咩你又知
wilson030 發表於 2015-3-16 18:44

用就未用過 準備4月換卡
但斷估 四把fans既設計 唔會話靜掛
真係又勁又靜 我都狗沖
其他廠就唔洗用0db fan黎做賣點

via HKEPC Reader for Android

用就未用過 準備4月換卡
但斷估 四把fans既設計 唔會話靜掛
真係又勁又靜 我都狗沖
其他廠就唔洗用0db  ...
aesopr94480 發表於 2015-3-16 18:49

前用家表示好涼同幾靜
把FAN唔過60%都唔算嘈

因為我唔識砌機要比中田砌,所以ichill都要跟佢個價

因為我唔識砌機要比中田砌,所以ichill都要跟佢個價
man2492000 發表於 2015-3-16 18:51

講下價囉