起外國邊個網站買EVGA Titan X最平?

如題

-.-爬下文啦

-.-爬下文啦
Maze 發表於 2015-4-12 23:42

問下姐=。=~

睇錯-.-
EVGA 正價冇架啦, 太遲了, 而家都係捱炒價啦

不過公板隻隻牌子無分別, 所以你可以直接去 NVIDIA 網買, 佢賣正價 + LOCAL運費, 你再經集運SERVICE就得了
http://store.nvidia.com/sstore?A ... ia&locale=en_US

[quote]睇錯-.-
EVGA 正價冇架啦, 太遲了, 而家都係捱炒價啦

不過公板隻隻牌子無分別, 所以你可以直接去 NVIDIA  ...
Maze 發表於 2015-4-13 00:19 [/qu
咁又係隻隻公板都差唔多!

咁又係隻隻公板都差唔多!

唔係差唔多, 係EXACTLY THE SAME,  
全部牌子既公版顯示卡都係由NVIDIA
直接落ORDER給代工廠生產完之後派畀各大品牌入箱..

所以.....INNO 賣9200既時候 唔知ASUS 憑咩賣10888
(其實因為香港人羊群心里, 吹捧到ASUS上天, 咁代理/RETIALER咪名正言順賣貴D)

最平買法就係咁樣
如果你想"方便保養" 就留港消費 C記 最平9200 INNO

直接落ORDER給代工廠生產完之後派 ...
Maze 發表於 2015-4-13 00:30

好啦~咁我都係留港鳩嗚算喇~

本身inno都好似賣8900,9200已經係炒價。

回復 6 #Maze

一模一樣既公版卡賣貴咁多都有人買
其實我覺得nVidia公版嗰包裝仲靚la

直接落ORDER給代工廠生產完之後派 ...
Maze 發表於 2015-4-13 00:30

D人謠傳ASUS既公版卡有特挑核心好超D甘話