細廠機加顯卡

應該以前好多人都問過 不過想問下呢期有無新產品比細廠機

240w牛 唔轉箱同牛 只加low profile display card 有咩好選擇?
見到大部分lp card require 300w
係咪即係基本上無得揀?

呢仲情況我會買galaxy GTX750Ti細卡
呢張卡有雙風扇,卡又細,同埋750ti系列系眾多顯卡用電量系最低,如果750Ti以上果D.....我怕你只牛無力

(Sent from HKEPC iPhone app)

240w好抆水

GTX750 --> R7 240

如果你隻牛12v有番咁上下應該無問題
我250w推 AMD 4核CPU + 7750

呢仲情況我會買galaxy GTX750Ti細卡
呢張卡有雙風扇,卡又細,同埋750ti系列系眾多顯卡用電量系最低,如果750T ...
sasini1 發表於 2015-4-17 12:03

喂.你當gt 630 720 730 740嗰啲係咩?

喂.你當gt 630 720 730 740嗰啲係咩?
wilson030 發表於 2015-4-17 13:45

Fermi 核心既 740 有 D 有 6PIN
就算食電 D 都唔出奇

好 唔該哂咁多位師兄意見
我會去留意下galaxy GTX750Ti Slim

Fermi 核心既 740 有 D 有 6PIN
就算食電 D 都唔出奇
Elatha 發表於 2015-4-17 13:51

http://www.fashaoyou.net/Article/1211/73837.html

wilson030 發表於 2015-4-17 15:55

醒下啦
唔需要 6PIN 既顯卡功耗係 75W 以下