[操作疑難] 呢隻舊牛用到750ti嗎??

部機都成4年幾
用緊AMD Phenom II X4 945
前排換左8gb ram
得既話打算換張MSI 750ti
玩下普通畫質GTA

你係咪講漏左拖緊3隻HDD

我有隻antec 450W 6年幾 推緊 960
你隻無壞就夠推架啦

其實隻牛有D吹 佢條線有幾粗拖到18A? 正常 人地係1MMX1MM  先行到4A 你E+行緊咩卡先 正常750TI 300W牛都夠LU

你係咪講漏左拖緊3隻HDD
wilson030 發表於 2015-5-17 22:03

果邊D人又串D又小圈子D
我呢D small potato邊有人理~又廢是開post
反而呢邊D人開下POST問野D人幾NICE

其實隻牛有D吹 佢條線有幾粗拖到18A? 正常 人地係1MMX1MM  先行到4A 你E+行緊咩卡先 正常750TI 300W牛都夠L ...
devilcat1 發表於 2015-5-17 22:43

我知隻牛有D吹大,所以先開post問下
http://www.hisdigital.com/un/product2-559.shtml
    本身用緊呢張,一般玩CSGO,DOTA2 呢D就夠玩
但呢幾年大作都唔掂了~

夠曬  750ti用75W-100W左右

果邊D人又串D又小圈子D
我呢D small potato邊有人理~又廢是開post
反而呢邊D人開下POST問野D人幾NIC ...
新人王a 發表於 2015-5-17 22:44

都有啲人唔串既

其實隻牛有D吹 佢條線有幾粗拖到18A? 正常 人地係1MMX1MM  先行到4A 你E+行緊咩卡先 正常750TI 300W牛都夠L ...
devilcat1 發表於 2015-5-17 22:43

18A係講緊成個12V1輸出啊

750Ti免pin版靠MB供電最多咪用6.25a
正常MB 24pin有兩條12v供電

(有錯講指正)

18A係講緊成個12V1輸出啊

750Ti免pin版靠MB供電最多咪用6.25a
正常MB 24pin有兩條12v供電

(有錯 ...
wilson030 發表於 2015-5-17 22:59

我知低電壓 不過洗唔洗咁大電流