想換Display 現用緊GTX650Ti

想換走張GTX650Ti
依家火牛用緊GS600 機箱係CM Elite 371
預算2千到

gtx970二手/gtx960
唔使諗 一定唔會好長
再唔係280x

回覆 2# louis3412
一定唔會好長 係指Display 長度 ?
有冇話邊隻牌子既GTX 960好 ?
970之前係唔係話4GB 實際得3.5GB ?

回覆  louis3412
一定唔會好長 係指Display 長度 ?
有冇話邊隻牌子既GTX 960好 ?
970之前係唔係話4GB 實際 ...
Clarkson0729 發表於 2015-5-25 22:08

牌子自己選 建議能網購就EVGA
平有"galxxxy" "inno2D" "gigabite" 貴d有高貴既"阿蘇斯"

買970 就冇左0.5GB
買960 就冇左2GB RAM 128BIT
買280X 就熱
...
等380? 咪玩,290再改名你信唔信

再唔係 二手區 減錢上住270先 等390X

回覆 4# louis3412
其實個2GBRAM 128Bit 真係咁大分別?

阿蘇斯 乜黎?

平有"galxxxy" "inno2D" "gigabite" 貴d有高貴既"阿蘇斯"

買970 就冇左0.5G ...
louis3412 發表於 2015-5-25 22:25

我張280x full load 63-67度係咪叫熱?

(Sent from EPC Pocket iPhone app)

阿蘇斯= ASUS ?

買970 就冇左0.5G ...
louis3412 發表於 2015-5-25 22:25

ching, EVGA係台灣嗎?
官網買? http://tw.evga.com/default.asp 推薦970定960?
係咪EVGA好過其他牌子咁解呢?

ching, EVGA係台灣嗎?
官網買?  推薦970定960?
係咪EVGA好過其他牌子咁解呢? ...
nkwhahaha 發表於 2015-5-25 23:20

USA(?
唔一定

其實買GTX 960的話 邊隻牌子比較好 依家用緊msi 650ti 我幾鐘意佢個after軟件