1516, 2手980 定係 全新980TI (另求推薦980TI)

另外想問980TI係咪得幾間廠有出GA 渣?
係咪GALAX 果張最平? THANKS
(最衰無背板/.\)

--------------

目前用緊970 (岩岩賣左)
想升980/980TI

980諗住買二手,因為買得全新不如直上980TI..

不過 個價真係差成二千
但效能上又唔知道係咪值得

小弟用緊34" 21:9 MON, 如果諗住玩全高巫師3 同埋 BF4
980夠唔夠做 (KEEP住60FPS)

本身用緊
I5 4460 (遲下拎返粒I7-3770K)
16GB RAM
ANTEC HCG 620M

你970升980就真係唔值得喇
上TI喇一於
毛C3你想全開KEEP60可以好大聲同你講單卡無一張做到

上TI喇一於
毛C3你想全開KEEP60可以好大聲同你講單卡無一張做到 ...
calvinchi 發表於 2015-6-10 13:18

多謝CHING意見^^
其實都唔會全開既  中/中高以上 60FPS都滿足

上TI喇一於
毛C3你想全開KEEP60可以好大聲同你講單卡無一張做到 ...

搭單問吓
如果兩張780ti夠唔夠全開60fps呢?
Thanks

780TI驚你爆VRAM

搭單問吓
如果兩張780ti夠唔夠全開60fps呢?
Thanks
JayHon 發表於 2015-6-10 13:36

理論上GTX780TI同GTX970同級,如果SLI就應該就可以穩定60fps.但聽聞有啲game,例如巫師3,就對GTX700嘅優化麻麻。

上TI喇一於

另外想問下呢  會唔會又出現類似3.5+0.5既問題 (980TI)

980ti係真6G,放心使用
另外你想效能再好D不防等佢出非公

980ti係真6G,放心使用
另外你想效能再好D不防等佢出非公
calvinchi 發表於 2015-6-10 13:58

GOOD 起碼值D

980ti啦 970超頻好似同980公版效能差唔多