[開箱] MSI GTX 980Ti GAMING

呢度已經有人開過,所以費事影咁多圖

舊卡MSI 580TF,用左3年半有多,冇事冇幹一次代理都唔洗搵,係用得耐個散熱積塵搞到要換散熱
希望今次都唔洗搵

仲用緊2500k
另外塊z68要update bios先用到張980ti

燒左53分鐘機,冇手動超頻,打開側板黎燒
同埋冇開空調,星期6下午燒,果時最高溫度有成35度
update:見到大陸網test呢張卡燒機只係73度,我78度應該係空調問題
仲有個GAMING app完全冇用,開左最高得1291 mhz,唔開反而識自動上138X

另外idle只係42度,風扇0%

打開側板 77%  78度

師兄,想問下呢張有無送GAME?
我今日去正都睇都無晒,唔知聽日會唔會返貨

我今日去正都睇都無晒,唔知聽日會唔會返貨 ...
Whosyourdaddy 發表於 2015-6-21 00:32

我尋日買左,你去comdxx睇下,我尋日去另外2個c都賣晒,係得個度有貨

(Sent from EPC Pocket iPhone app)

我尋日買左,你去comdxx睇下,我尋日去另外2個c都賣晒,係得個度有貨

(Sent from EPC Pocket iPhone app) ...
hiupang 發表於 2015-6-21 00:50

去呢間買野姐係想我死姐
ANYWAY,我應該高興既係,我想要既某間鋪頭某個牌子某張顯示卡係無貨,愈係少貨姐係多人搶
至於點解多人搶而無晒貨呢?目標明確晒

打開側板 77%  78度
EVIS 發表於 2015-6-21 00:25

關側板都係80度。正常開空調應該低幾度。舊張580冇開空調嘅情況下都成85度

我今日去正都睇都無晒,唔知聽日會唔會返貨 ...
Whosyourdaddy 發表於 2015-6-21 00:32

update:有Batman™: Arkham Knight送

支持開箱,可惜我期待嘅華碩仲未出

散熱麻麻地
jack9253 發表於 2015-6-21 00:48

見到大陸網test 73度,應該係空調問題

GAMING版都散熱麻麻??