我諗我張HD4830已經壞壞地, 有咩卡可以取代

我諗我張HD4830已經壞壞地, 有咩卡可以取代
原因係右下角通知列會話顯示卡順利恢復,之後就藍畫面, 重新開機。

我的主機的硬件
CPU:AMD Phenom II x3 720
電源供應器:ACBEL IPOWER 510W
硬盤:SEAGATE 500GB 7200 16M
圖形顯示卡: SAPPHIRE SAPPPHIRE HD4830 512MB DDR3
RAM: ADATA 2GB X2
底板: 技嘉 MA770

你想買幾多錢
$1000, 750TI
$2000, X9 380
$3000 X9 390, GTX970

你想買幾多錢
KYWERO 發表於 2015-6-22 11:53

唔駛太貴..
因為多數都係睇YOUTUBE同埋做文書野
THX!!

YouTube 文書用內顯,唔想比多錢&升級就買返4830 二手幾十蚊就有

YouTube 文書用內顯,唔想比多錢&升級就買返4830 二手幾十蚊就有
dondonfamily 發表於 2015-6-22 14:41

MA770 doesnt hv 內顯

回覆 3# gim

不如你比個budget出黎, 唔係好難介紹...
15/16既話, 自己去dcfever, yahoo或epc個2手區望下有冇心水(epc個望下好啦)

你想買幾多錢
KYWERO 發表於 2015-6-22 11:53

3C有285做緊清貨,最平12XX都有
抵玩過750Ti同380(其實同380係同一樣野黎,係少一倍RAM得2GB)

回覆 7# 78952631

咁平!?

唔駛太貴..
因為多數都係睇YOUTUBE同埋做文書野
THX!!
gim 發表於 2015-6-22 11:54

你自己都話係YOUTUBE同文書野,咁即係冇要求
咁你出去是但搵張300左右既卡咪得

3C有285做緊清貨,最平12XX都有
抵玩過750Ti同380(其實同380係同一樣野黎,係少一倍RAM得2GB) ...
78952631 發表於 2015-6-23 11:25

285冇咩可能12XX囉...你話280都仲有D可能..  早幾日中央有華記270   999$

https://www.facebook.com/Central ... ?type=3&theater