[開箱] [終於係腦場有得賣既] NVIDIA SLI 發光硬橋 (更新上機圖)

雖然唔關顯示卡事, 不過都係要用到既野所以POST係度-3-
從年頭開始玩SLI都係用底板送果條軟林林既SLI橋, 有時插得唔好又會閃綠線=.=...
等左咁耐終於買到識發光既硬橋>.<...有CHING問點解唔上網買...因為圍番要成3百幾蚊(NV同EVGA),
同埋呢D野好睇果一刻心情=.= 要我等真係冇咩心機買... 到左尋日終於見到我想要既野了>口<

原來R5E個距離遠D唔岩用=.= 用左第二部機

著了

小弟部機:
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?from=notice&tid=2205248

GAMING SLI Bridge 2-Way L
http://www.msi.com/product/vga/GAMING-SLI-Bridge-2-Way-L.html#hero-overview

放假上機>3< HK$299

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

support
我之前都打算換新版本EVGA, 不過又打消左念頭(用舊版中)

Evga個design好d,MSI個logo唔係太鍾意,純個人喜好....

Evga個design好d,MSI個logo唔係太鍾意,純個人喜好....
evan11 發表於 2015-7-15 10:06

我用MSI卡所以 岩岩好XD (本身諗住買NV果條)

support
我之前都打算換新版本EVGA, 不過又打消左念頭(用舊版中)
Maze 發表於 2015-7-15 09:55

點解既@@

點解既@@
蔡小稀 發表於 2015-7-15 10:07

近排洗左好多錢, 用得好地地都係廢事啦 (雖則又買左堆風扇...)

近排洗左好多錢, 用得好地地都係廢事啦 (雖則又買左堆風扇...)
Maze 發表於 2015-7-15 10:50

咁散熱係有用DXD

想睇上機圖~睇佢有幾毒!

想睇上機圖~睇佢有幾毒!
neverdiewai 發表於 2015-7-15 11:21

下星期一考車牌...睇下星期六日學完車累唔累...唔累就上機影埋相>#<

毒發圖