呢度多唔多懷舊顯卡既師兄?

加下一入黎一定係講最新既 GTX 9xx

本人仲用緊張 HIS HD3850 打到機 (二手收返黎keep得好好)

仲有兩張4850係手 一張icon 一張藍寶 好少拎黎玩 成set機仲係到

仲有兩張4850係手 一張icon 一張藍寶 好少拎黎玩 成set機仲係到
lyh1993 發表於 2015-7-18 01:21

師兄識玩!

我之前都係用開A卡既

4850 , 6850 , 7850 真係好卡黎

師兄識玩!

我之前都係用開A卡既

4850 , 6850 , 7850 真係好卡黎
小白豬 發表於 2015-7-18 01:26 AM
而加用4850玩好多高質少少ge online game仲係好有心有力 但係熱同食電  所以都係頂唔順換左7790 睇定D個勢點 考慮出唔出R9 3系卡 因為始終好多馬甲7XXX系

而加用4850玩好多高質少少ge online game仲係好有心有力 但係熱同食電  所以都係頂唔順換左7790   ...
lyh1993 發表於 2015-7-18 01:33

3系380/390/390X / (Fury)都唔係7000馬甲~ (不過除左Fury係200系馬甲)
你用得7790, 應該都起碼換380啦 換370=7850都冇乜用~

仲有3張懷舊卡,3650(放置中),3850(現役但極少用既機中),4770(放置中),新d既有R9 270(主力機)

我有以下顯示卡:

GF9600gso, ATI 6870, ATI 7950, GTX980, GTX980TI

八年前既機,廳部htpc用4850,房部電腦用4870x2,夠古老未呢?

冇意思
你話用maxtor/s3色水唔同就話姐

仲有5570-LP 2張,7750-LP 1張,GTX 960(主力機) 1張