[開箱] Asus Strix R9-390 Gaming 8G 開箱

前幾曰入手華記 Strix R9-390 Gaming 8G display card.
第二日上機,試左兩曰,感覺良好。

去片:

Cooler Master 330U 機箱剛好夠長放得落。

咭頂有燈,好型

置閒 43 ℃

打機 Full Load 15 分鐘 73℃

問題是,小弟只玩 Diablo III, 最多只用到 1G ram,買了 8 G ram card 好像有點多餘。
謝謝觀看。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 1# eddychoy04

A記黎講個溫度唔錯WOR師兄買左幾錢?正隻GTA玩下米唔多餘囉

街價是多少..?

回覆  eddychoy04

A記黎講個溫度唔錯WOR師兄買左幾錢?正隻GTA玩下米唔多餘囉 ...
華仔1228 發表於 2015-8-30 16:23

$28XX.
已講價。
GTA 冇興趣...............

街價是多少..?
bearx 發表於 2015-8-30 16:54

見上面 post...........

師兄在邊間店舖入手?

師兄在邊間店舖入手?
miyamiya 發表於 2015-8-30 17:37

中田...........

回覆 1# eddychoy04

C兄..恕小弟多口..你個環境D塵多到呢...

D線七國咁亂,支持開箱。

回覆  eddychoy04

C兄..恕小弟多口..你個環境D塵多到呢...
bearx 發表於 2015-8-30 17:45

成年冇清塵,係咁..............自己又賴,又心急上機玩,係咁............
影完相已清塵,而家乾淨D嫁喇.........