[開箱] ***ASUS R9 390 STRIX OPEN BOX***

#2 更新左D跑分

#3 更新左打機fps

是咁的
各位巴打記得的話
我早前先轉會N記970
但玩左大半年又覺得d色水好似麻麻地(可能真係中左A卡毒.... )
張970就去左我姐夫懷抱~

講返正題
A就去返A卡架喇.
上張970用開貓頭鷹, 返返A卡都係用返ASUS啦(雙A
係時候喇飛雲, 上圖!

盒面(呢隻貓頭鷹吸左我唔少血...

盒背

內盒

拎張卡出黎亮相

登登登櫈! (人生第一張3風扇 +8GB vRAM卡就俾左佢喇....)

有背板~(張卡都幾銀重下....)

8+6 PIN 供電

幾厚身

羅友I/O

下回分解下跑分
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

卡spec

Idle Temp

例牌3D mark下~

Heaven 跑分

Valley跑分

打下機先
小弟會玩下隻far cry 4同witcher 3
(係呀....我兩隻都未爆雞.....

Far Cry
較腳~

自醫!

回馬槍!

得罪方丈呀嗱!

大地在我腳下

----------------------------------------------------------------------------------------------
The Witcher

chok 樣

繼續chok

家庭暴力ge醉酒佬

兩條佬搵返個grave

醉酒佬捧返個bb body返去

隻B變左咁...

close up...

類似死靈!?

繼續片~

安心上路啦B

留位3

恭喜,我都係 Asus R9 390 Strix 8G.
做 brother 喇。
冇野彈,但好憎隻貓頭鷹。

好想換卡啊~~~~~~~~~~但無銀

支持開箱

好想換卡啊~~~~~~~~~~但無銀
arabatur 發表於 2015-10-24 01:51

無銀用就買 power color

via HKEPC Reader for Android

點解你張ASUS 背面冇螺絲貼紙GA

Welcome to the strix family 尋日我都入多張行cf

你有冇超下張卡
我超到1115 & 1600 冇加電 stable

(Sent from HKEPC iPhone app)