呢個 NVIDIA GeForce GT 620 1GB (DP+VGA) Low Profile 係唔係好差嘅呢?

點解塊 onboard 嘅 card 仲貴過佢?   枱機。。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

確實,近兩三年嘅onboard graphic,無論Intel定AMD都好過GT620
但我諗唔到咩原因要subtract...

請拔掉獨顯以提高性能

請拔掉獨顯以提高性能
loiwailok 發表於 2015-11-7 22:23

onboard 會唔會 disabled/removed from motherboard 架?

部機係 office 用,想問用呢個獨顯會唔會有鑊。。

減錢送比你 咪要囉

onboard 會唔會 disabled/removed from motherboard 架?

部機係 office 用,想問用呢個獨顯會唔會有 ...
ok. 發表於 2015-11-7 22:31

office用加獨顯?

office用加獨顯?
loiwailok 發表於 2015-11-7 22:47

我個 post 嘅問題係加獨顯仲減錢喎。。  

[quote]我個 post 嘅問題係加獨顯仲減錢喎。。
ok. 發表於 2015-11-7 22:57 [/quo
    我意思咪叫你唔好用囉..............

[quote]我個 post 嘅問題係加獨顯仲減錢喎。。
ok. 發表於 2015-11-7 22:57 [/quo
    我意思咪叫你唔好用 ...
loiwailok 發表於 2015-11-7 23:12

你意思係我買獨顯 option ,等佢減價,買返來拔咗塊讀顯唔用?   但有咗獨顯,底板嘅 integrated display chip 會唔會用唔到架?  或者佢無咗啲 display ports... ??

唔用獨顯仲貴啲喎
ok. 發表於 2015-11-7 23:13

買完拔掉