瓶頸位

gtx 980ti amp extreme + a10 7850k
連4k video都睇唔到 係咪要換cpu
好後悔買錯cpu原本+ 多400 蚊買到fx 8350

一開始比多少少買粒i5會好過amd粒8核,講真我由6800k>7850k>i5
6800k>7850k(無分別)>i5-4690k好大分別
唔好話我唔支持amd我10月買粒6800k等到一出7850k 14××炒價買番黎但係個效能係……令你無言

4K片其實...
你用咩cpu都係咁...
因為獨顯只有950同960做到硬解

一開始比多少少買粒i5會好過amd粒8核,講真我由6800k>7850k>i5
6800k>7850k(無分別)>i5-4690k好大分別
唔 ...
razerbbl 發表於 2015-11-8 23:06

我草緊錢換i7 6700k啦 之前我amd phanom x4 1045t換a10 7850k無分別ah diu

我草緊錢換i7 6700k啦 之前我amd phanom x4 1045t換a10 7850k無分別ah diu
babiiilok123 發表於 2015-11-10 00:44
換AMD四核一定冇用架喎,Phenom II到而家個效能其實差唔多,而且1045T係六核喎...

粗口諧音改左佢啦 方丈見到就ban ban 架喇

換AMD四核一定冇用架喎,Phenom II到而家個效能其實差唔多,而且1045T係六核喎...

粗口諧音改左佢啦 方丈 ...
yjfoeg 發表於 2015-11-10 12:29

多謝提醒先 睇返原來1045t真係6核 之前睇cpu z話係4核 6 thread
咁a10 7850k好定1045t好 我粒1045t連mb都仲係到

多謝提醒先 睇返原來1045t真係6核 之前睇cpu z話係4核 6 thread
咁a10 7850k好定1045t好 我粒1045t ...
babiiilok123 發表於 2015-11-10 18:47

軟解片 多線程 我投1045T一票...

軟解片 多線程 我投1045T一票...
yjfoeg 發表於 2015-11-10 18:50

咁打機方面呢
http://cpuboss.com/cpus/AMD-Phenom-II-X6-1045T-vs-AMD-A10-7850K

真心,不如我換返粒1045T