[操作疑難] 頭先在拍賣區收左張TIT X 點知風扇吾著的

我又吾識拆開佢~無果D工具,賣家又返左大陸~我拎去整定問佢拎返錢好???

真係黑仔~~~~~~~~~

張卡仲有無保先?
有保咪拎去代理睇睇XD

我又吾識拆開佢~無果D工具,賣家又返左大陸~我拎去整定問佢拎返錢好???

真係黑仔~~~~~~~~~ ...
胭脂 發表於 2015-11-18 23:39

有冇咁橋呀,不過ching唔好拆佢,拎去代理整啦,唔係拆過當你人為就渣都冇

講清楚啲

講清楚啲
kcto 發表於 2015-11-18 23:51

有咩吾明~我仲有咩未講清楚~

拍賣區有張~TIT X 5500起 6000EAT

我EAT左 咁咪即晚交易~就今晚的事~佢拎張卡到我樓下

佢無單~但有張換卡單,因為佢張卡之前花晝面,換過張新卡

5月幾果時換的~佢話張換卡的單可以拎去維修

入到WINDOWS 好熱,我覺得奇~點解無開GAME都82度

用電筒照照張卡~風扇吾著~插去第2個槽,都吾著~

好鬼激氣的~賣家又上左大陸

回覆 7# 胭脂

真係用錢買難受。張野之前可能以有問題。

賣家有冇話點同你 follow.

拍賣區有張~TIT X 5500起 6000EAT

我EAT左 咁咪即晚交易~就今晚的事~佢拎張卡到我樓下

佢無單~但有張換 ...
胭脂 發表於 2015-11-19 00:05

你試下,下載msi afterburner之後去set風扇同步到100睇下著唔著!

回覆  胭脂

真係用錢買難受。張野之前可能以有問題。

賣家有冇話點同你 follow. ...
cmsjkung 發表於 2015-11-19 00:15

佢上大陸前打過比佢,佢叫我拆開張卡睇睇.......我都無工具點拆~~~~