[操作疑難] itx 970 min asus vs gigabyte

itx 970 asus vs gigabyte

想出張970 mini , 15/16 緊出邊張好, 比較效能同溫度
想問下各位對呢2張有冇咩意見

thanks

豬加BUY,對牙石冇乜好感,QC問是題。

Prefer ASUS, 有 game 送

排除過熱問題  枝加

送粒糖,輸間廠。

排除過熱問題  枝加
Dcmen 發表於 2015-12-9 10:25

我都用過g記970 itx,full load 都keep住行70幾度,仲要無speed down ,我個人都滿意。

我都用過g記970 itx,full load 都keep住行70幾度,仲要無speed down ,我個人都滿意。 ...
EDO_2004 發表於 2015-12-9 12:58

當時睇係今年十月機箱有正常對流

想出張970 mini , 15/16 緊出邊張好, 比較效能同溫度
想問下各位對呢2張有冇咩 ...
DoublePower 發表於 2015-12-9 01:19

同埋幾靜

送粒糖,輸間廠。
maggedo 發表於 2015-12-9 11:25

right~~~~

想問下各位對呢2張有冇咩 ...
DoublePower 發表於 2015-12-9 01:19

唔係要唸下嘛?? ASUS係第一個出ITX專用短板mini卡, 突登開發咗個CoolTech風扇比佢用.....
http://www.pcdvd.com.tw/showthread.php?t=1037077