[測試] Radeon Crimson Edition 15.12 WHQL

官網以經有
http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64

其實up 黎up 去隻 star war, fallout , just cause 都依然行唔到CF / 或者行CF 仲lag 過行單卡
佢地有無諗過解決個問題

其實up 黎up 去隻 star war, fallout , just cause 都依然行唔到CF / 或者行CF 仲lag 過行單卡
佢地有無諗 ...
cheaphin 發表於 2015-12-18 13:05

呢位師兄都幾得意
你估係NVIDIA咩, 乜都用Driver解決 (包括負優化)
有時隻game都要負責任架

呢位師兄都幾得意
你估係NVIDIA咩, 乜都用Driver解決 (包括負優化)
有時隻game都要負責任架 ...
yjfoeg 發表於 2015-12-18 13:23

我做架? 我會知?

呢位師兄都幾得意
有時隻game都要負責任架 ...
yjfoeg 發表於 18/12/2015 13:23

如果只係其中一隻game有問題咁隻game要負責好正常,但如果咁多game都有同一個問題既時候唔通全部game都有責任而AMD冇錯?

如果只係其中一隻game有問題咁隻game要負責好正常,但如果咁多game都有同一個問題既時候唔通全部game都有 ...
garylor 發表於 2015-12-18 16:15

可以是N攪到咁多隻game都有問題
Btw玩電腦咁耐冇咩game出過事

video setting 個邊有無多返野set 甘呢?

如果只係其中一隻game有問題咁隻game要負責好正常,但如果咁多game都有同一個問題既時候唔通全部game都有 ...
garylor 發表於 2015-12-18 16:15

我由9700pro 開始用ATI/AMD 顯卡 ,間唔中有 game 出閘時 A card run 得唔順係事實,但更多原因係 對手俾錢 game商 (1)延遲公開micro code path decrypt 資料,(2)成個game 傾向 對手 architect 寫………………完全唔fair.
喺咁惡劣環境,俾對手劣化效能下AMD 卡仲可以做到咁已經難得!
而且AMD色水一向好過對手,所以全盤效能計,A卡係好過對手一半!

好正常, 系HKEPC 有咩電腦問題都系AMD driver 問題

回覆 4# cheaphin

用得A卡你都知問題係多D咖啦