通知大家垃圾Fxxton代理既顯示卡!有心理準備!

啱啱攞390X去整!當然第一時間會有個死肥仔驗屍官!驗屍咁驗睇表面有冇傷!我同佢講要而家知張卡確實有冇壞!就死死地氣試卡!之後確左!我再問可唔可以一換一(2月19日買)同俾張後備卡我用住先!最後佢話而家send E貓去問有冇即場換!今日答覆!我走人先!結果打左來!佢條同事話2月19日買的冇得一換一(想一換一要一個月內壞)要寄廠維修要起碼十四日後再覆!兩條友有唔同講法間代理真不知所謂!

故障原因:佢照寫裝Driver後黑屏.....

邊個牌子既卡?

2月19買冇一換一好出奇咩? 邊間可以一定換呀?
我未壞過卡冇經驗,願聞其詳。

唔知逃佬或森林有無一換一呢?

啱啱攞390X去整!當然第一時間會有個死肥仔驗屍官!驗屍咁驗睇表面有冇傷!我同佢講要而家知張卡確實有冇壞!就 ...
kuen1002 發表於 2016-5-3 15:10

A員工話要問, B員工就話無, 其實兩個說法都無抵觸呀,

樓主可能以為在這裡發篇文, 代理就會驚到腳軟, 立即跪低, 即刻一換一

睇清楚有無表面傷痕係職員份內事,唔好咁介懷啦

A員工話要問, B員工就話無, 其實兩個說法都無抵觸呀,
indigo 發表於 2016-5-3 18:41

很同意,兩個員工做法根本無抵觸,咁都可以怪人地?
我都拎過硬件去整,唔覺個肥仔有問題,禮貌幾好又客氣。

樓主可能以為在這裡發篇文, 代理就會驚到腳軟, 立即跪低, 即刻一換一
Tenzin 發表於 3/5/2016 19:11

響呢度開post施壓梗係無作用啦
不過呢度有一個不知所謂既刁民現左形

寫明一換一時間就有,過左就沒
沒寫一換一就唔使指望