最新N記Pascal用左十億美金黎開發

N記願意用一筆可以帶佢上火星既錢為我地提供左:

8GB ram
Multi-simultaneous projection
勁過TitanX
單8pin, 180W
DX12
9TFLOP效能

多謝N記!

另一邊廂香港9鐵已經用左一百億美金,點解會咁

抽水之王非你莫屬咁都抽到正苦

8GB ram
勁過TitanX
單8pi ...
PheniX01 發表於 2016-5-9 21:03

10億上到火星?
NASA咁多年黎洗左幾多億個10億先上到月亮

其實我都唔明
功耗部份... 最大功勞係制程, 可能有2億畀左TSMC
重施Maxwell故技, 將CUDA per SM再降低, 咁可能又用左1億
搞Async用1億
Multi-simultaneous projection又要1億
有1億用黎做超頻?
仲有4億用黎做driver?

8GB ram
勁過TitanX
單8pi ...

咁搞,上火星有意義好多

8GB ram
勁過TitanX
單8pi ...

1)    咁搞,上火星有意義好多

2)   大陸貪官太多,工程偷工減料,要補鑊,基本是個無底深潭

1)    咁搞,上火星有意義好多

2)   大陸貪官太多,工程偷工減料,要補鑊,基本是個無底深潭:shift ...
P14 發表於 2016-5-9 21:35

上都係CEO自己一個上
但係一百億可以十個人上!
會唔會好中過六合彩?

如果A記個北極星出來同佢差唔多. 咁個10億就唔值了. 可以講係白洗. . A 記可以用幾千萬就搞掂咗.

如果A記個北極星出來同佢差唔多. 咁個10億就唔值了. 可以講係白洗.  . A 記可以用幾千萬就 ...
MirageKnight 發表於 2016-5-9 21:55

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

講到好似免費提供咁

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - iPhone