看4今次會唔會力推EVGA GeForce GTX 1080

OP: 聯強幾乎拎哂看4顯示咭代理權, 看4會唔會靠evga!? evga全球rma, 我睇唔透

EVGA GeForce GTX 1080 FOUNDERS EDITION
P/N: 08G-P4-6180-KR
USD699.99

http://www.evga.com/Products/Pro ... mp;chipset=GTX+1080

唔會.除非聯強拎左ASUS 啦

回覆 2# jack0608hk

強仔有入ASUS

回覆  jack0608hk

強仔有入ASUS
O人 發表於 2016-5-17 00:45

拎左....姐係看4冇左代理...
如果唔係..看4都係 SEND ASUS 既多啦..點會理EVGA...
GTX 1080 ASUS 一定會有既.
唔通就因為 EVGA 一張 GTX 1080 就去改變,靠evga...
本身ASUS 又唔係唔賣得

我有d唔明點解漢科明明有代理evga但次次d貨都只係showroom/開倉出現

我有d唔明點解漢科明明有代理evga但次次d貨都只係showroom/開倉出現
danny9428 發表於 2016-5-17 01:02

可能漢科自己先知..
一間0出貨既代理都做到咁多年.

一係EVGA 本身就冇比貨漢科, 漢科想賣都冇.
二來EVGA 唔睇香港市場,聽講美國都成日唔夠貨賣
三來就ASUS 比壓力漢科~~佢SEND EVGA 就唔比貨佢~
就做成今日~~有代理但冇貨賣, 但又唔轉代理

以上都係估估下~~

就算有 EVGA 你班友仔都去阿馬喪買啦, 看4咪又係死
我真係睇唔透

可能漢科自己先知..
一間0出貨既代理都做到咁多年.

一係EVGA 本身就冇比貨漢科, 漢科想賣都冇.
二 ...
jack0608hk 發表於 2016-5-17 01:28

你不如話EVGA怕漢科做臭個朵好過
自己RMA好過啦, 俾百零蚊唔洗受氣睇面色, 又快得多

正常都唔會比貨漢4,要清貨先有機派比佢

你不如話EVGA怕漢科做臭個朵好過
自己RMA好過啦, 俾百零蚊唔洗受氣睇面色, 又快得多 ...
1112311123 發表於 2016-5-17 02:45

咁點解仲要比佢倣代理??