點解SLI1080..GPU-Z說沒有...有圖

點搞,,唔該......
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

nvidia control panel open SLI

開Nvidia control panel 設定睇下有冇開到……

回覆 3# chris05

同上。

開左...行3DMARK,,死左..WHY///
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 5# cat6

有野撞,我之前張gtx670都係咁。  試下uninstall 再reinstall 個driver。  我個解決方法好奇怪。  我細佬部機同我一樣,我將我地部機個顯卡調轉就搞掂左;兩部都係galaxy gtx670 4gb GC。 你試下將兩張卡調轉上下插得唔得。

回覆  cat6

有野撞,我之前張gtx670都係咁。  試下uninstall 再reinstall 個driver。 ...
Archvictoros 發表於 2016-6-9 19:34

關唔關我插左兩條SLI橋?

回覆 7# cat6

做下實驗就知道。  trial and error。(即係叫你用排除法,每個方法都試下。)咁就試出來就成功了。

回覆  cat6

做下實驗就知道。  trial and error。(即係叫你用排除法,每個方法都試下。)咁就試出 ...
Archvictoros 發表於 2016-6-9 19:47

關唔關我插左兩條SLI橋?

回覆 9# cat6

拔一條試下得唔得咪知咯。