求有兩個DisplayPort嘅display card推介

本身自己用緊NVIDIA GeForce GT 620,有用開dual mon,用唒佢個hdmi同vga output。
點知最近壞左一隻mon,所以諗住換兩隻U2417H,但係發現佢無vga input。
請問有無師兄可以推介CP高又有兩個displayport嘅displaycard呀?thx!
(P.S. 自己本身好少打機,通常都係寫下code同睇片多。)

雙 DP 我諗得 繪圖卡可以幫到你....
如果唔打機 ....叫你買張 GTX960 又好似...

本身自己用緊NVIDIA GeForce GT 620,有用開dual mon,用唒佢個hdmi同vga output。
點知最近壞左一隻mon, ...
呀基 發表於 2016-6-12 17:00

Nvidia FX3800

Taobao $300 夠哂平

DisplayPort傷眼,hdmi較好

Nvidia FX3800

Taobao $300 夠哂平
hkbaby 發表於 2016-6-12 19:24

唔敢係淘寶買電腦入面d料....
最多都係試過買下d線....

DisplayPort傷眼,hdmi較好
lcci11 發表於 2016-6-12 21:09

有d咁既事?
有無多d資料可以參考下? thx c兄

sorry
原來係GIGABYTE 黎
danny427 發表於 2016-6-12 20:43

呢張好似ok....
不過有d貴...我再諗下先,many thx :)