[老黃出手] GTX9 系降價迎戰 AMD RX 系列 / 清貨

http://www.coolaler.com/content. ... D%E5%83%B9%E6%A0%BC

目前 NVIDIA 官方並沒有消息傳出,不過國外網站 Hardware.info 已經得知訊息,NVIDIA 目前給了合作廠商折扣,預計加速出清前一代顯卡,國外有些網站已經下調了價格,調降的幅度在10~25%之間。

GTX 980 Ti 預計調降125美元,約台幣4050元;GTX 980 預計調降75美元,約台幣2450元;GTX 970 預計調降25美元,約台幣800元。

花生買斷市

註:  29/6 推出既   RX 480 $ 199 USD (4GB) / $249  USD (8GB)  , RX 470 $ 149 USD , RX 460 $ 109 USD

睇黎 RV770  2.0 重現了

-4050 台幣   
唔係賣 nt4050 吧

-4050 台幣   
唔係賣 nt4050 吧
waltyuen 發表於 16-6-2016 11:44 AM

計美金

香港都唔會跟減。。。。。

香港就算減,個減幅都唔會同其他地方一樣。
定價美金 $600,香港係計十算。
而家減價 美金$125,香港就會計返正常匯價。

香港都唔會跟減。。。。。
Frozen 發表於 2016-6-16 12:08

自由港, 冇人迫你買, 唔鋸咪淘寶AMAZON

RV770 2.0萬歲

1112311123 發表於 2016-6-16 12:20

降有死唔降有死 ,早買左嗰而家買甘平肯定唔錮,等嗰d等得太耐可能已經冇左買既意欲。

1112311123 發表於 2016-6-16 12:20

千祈唔好減,加就啱啦。。。

千祈唔好減,加就啱啦。。。
Frozen 發表於 2016-6-16 12:52

有良心嘅代理同鋪頭確係應該加價, 畢竟係舊卡, 即係伏, 所以應該推新卡, 舊卡係應該加價嘅
新卡佢地已經盡量減價, 減到依家六七千蚊, 算係咁, 一出嗰陣點止七千, 睇得出佢地盡左力, 為大家好, 轉手賺一千幾百一定係捐左佢, 冇落袋