水貨msi gtx 1080 gaming x 終於到手

五月廿七,bh訂左evga 1080 FE
六月一 ,仲未發貨,cancelled bh,改晌amazon 訂

六五,bh訂左evga 1080 ftw
六七,newegg訂gigabyte g1 gaming ,cancel amazon evga 1080 fe ,newegg 過十分鐘sent email 話out o- stock voided order,

返去bh訂埋evga 1070 fe 當入多張飛

六月十,newegg 有msi 1080 gaming x 現貨,貴過FE都落欖。。。
六月十五到轉運倉,今日提貨。。。
盛惠七二五美金加三百04運費加保險。

你有冇試過SD EMAIL問台灣MSI肯唔肯收RMA貨

高登有條友玩980TI LIGHTING上水漏水, 台灣MSI肯幫佢整

我美國有contact,
之前D牙石版都係寄美國整然後俾美國地址佢回郵

寄過去要幾錢? 邊間寄?  幾多日先到??
thx

寄過去要幾錢   幾多日先到??
thx
1112311123 發表於 2016-6-20 19:25

睇樓主就知錢解決到嘅問題唔會係問題

我通常用空郵,寄條屍番去咪寄失就得
剩卡兩磅零,百四掛約兩個禮拜,唔急寄平郵或叫朋友帶返美國寄

其實好少可壞

我通常用空郵,寄條屍番去咪寄失就得
剩卡兩磅零,百四掛約兩個禮拜,唔急寄平郵或叫朋友帶返美國寄

其實 ...
shithole 發表於 2016-6-20 20:02

唔該哂

搞左咁耐, 恭喜

平得4百蚊,壞左點算?
g2 system賣6399

回覆 9# rock999v

人地外國買野關你叉事咩,壞咗又唔係要你比錢買過。要恥笑人就過主喇。400蚊唔係錢。