[開箱] ZOTAC GTX 1070 AMP! Edition 開箱加少量測試

幫朋友試

包裝盒正面

包裝盒背面

包裝盒入面

包裝盒入面

本體正面, 呢張卡有RGB燈玩架

本體背面

我見網上除左中田FB, 都無咩肉照比人睇

所以唔少得就係肉照

肉照正面

肉照背面

散熱器肉照

開始測試

3DMark 11Performance

3DMark 11Extreme

3DMark Fire Strike

3DMark Fire Strike Extreme

試住咁多野先

張卡60度以下個風扇係唔會轉, 跑3DM果陣, 最高大約70度左右(75% speed 無開冷氣)

最正係呢張卡跑分果陣係自動boost到1974-2012MHz

how much?

how much?
idler 發表於 2016-6-21 16:56

#(%)

$#(%)
rayw 發表於 21/6/2016 16:58

wa 4萬幾蚊張1070,你朋友真係豪~

wa 4萬幾蚊張1070,你朋友真係豪~
garylor 發表於 2016-6-21 17:03

我改一改返先

#(%)
rayw 發表於 2016-6-21 16:58

ching 你火星返來的嗎?

地球而家興用手機同 tab 上網架啦

70C風扇係幾多轉??
可惜呢張卡個HEATSINK有少少CUT COST, GPU對上HEATSINK穿得一條銅管

唔知要等到何年何月呢張卡先會回落到~3600

五年保, 又冇防拆貼紙, PCB用料唔差, 唔錯, 又炒得最少, 係得呢張睇得上眼
MSI嗰堆炒得太貴
GIGA G1得啖笑

70C風扇係幾多轉??

唔知要等到何年何月呢張卡先會回落到~3600

五年保, 又冇防拆貼紙, PCB用料唔差, 唔錯, ...
1112311123 發表於 2016-6-21 17:13

冇cap低, 一陣跑羅拉果陣留意下先

冇cap低, 一陣跑羅拉果陣留意下先
rayw 發表於 2016-6-21 17:15

THX

有冇COIL WHINE?

呢張上一體水都方便, VRM HEATSINK唔洗煩

堆料王

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - iPhone