[開箱] [睇人洗錢最開心]MSI GAMING X 1070快速開箱

事源係我朋友話想網上砌1080之後我同佢講我直接幫佢砌1070 條件係比我玩幾日先
於是...

當然唔少得拎黎打機啦
我玩得幾日所以......

估唔到200% RENDER SCALE 都有咁高FPS
雖然唔到144 UP 但都隱定100左右 一般都好足夠

唔講咁多 打機先
完~

我想做你朋友,再識你朋友借玩幾日

我想做你朋友,再識你朋友借玩幾日
saiyuen 發表於 2016-6-24 12:02

首先你搵個想砌既朋友
之後你搵一堆資料什至上黎問LIST
之後冇咩人答 再自己揸旗幫佢砌
最後賺到小小油水又可以自己爽幾日

Why唔砌1080???

Why唔砌1080???
Frozen 發表於 2016-6-24 12:43

我說佢話CP值高 其實係網上面萬3蚊條LIST我11000搞到

200% Render Scale 係唔係即係 SSAA ver2016 ?

200% Render Scale 係唔係即係 SSAA ver2016 ?
kazenorin 發表於 2016-6-24 13:55

我以為係我教1920*1080 佢REN夠4K炸

回覆 3# fumotherboard

嘩,,,,仲有油水賺,,,我都係由你介紹你朋友識好些......油水

回覆  fumotherboard

嘩,,,,仲有油水賺,,,我都係由你介紹你朋友識好些......油水 ...
saiyuen 發表於 2016-6-24 14:52

比下面丫 我砌仲要由我屋企拎去佢屋企喎
收番400蚊都冇呀我
搵野買野砌埋送埋 400蚊+玩2星期 係咁上下啦