[操作疑難] 終於想換卡

話說細佬部電腦都有返咁上下年紀
想換左新卡千中蚊到
咁講返部機先
用緊amd be x55
His 6850
本來想轉會用n,但個心又想用a
有邊張千中既a仔依家叫做抵玩啲?
太耐無搞過部機,都唔知依家咩行情

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - iPhone

話說細佬部電腦都有返咁上下年紀
想換左新卡千中蚊到
咁講返部機先
用緊amd be x55
His 6850
本來想轉會用n ...
dicky612 發表於 2016-7-15 20:27

同埋想問一問,唔知點解用hdmi出落電視硬係有黑邊,要係電視到set佢先可以睇到足哂無黑邊

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - iPhone

回覆 1# dicky612

千5元左右的卡未出啊,
GTX1050, RX470,

同埋想問一問,唔知點解用hdmi出落電視硬係有黑邊,要係電視到set佢先可以睇到足哂無黑邊

via HKE ...
dicky612 發表於 2016-7-15 20:28

電腦出的解像度同個電視解像度唔一致啊

等RX470...
不過你呢粒cpu其實

回覆 1# dicky612

如果粒U係PII X4 955 BE C3版應該只改倍頻,
不加電都可以上到3.6GHz,
再快就自己改改,
RX470效能未知,
如果有GTX960上下,
都可以玩下GTA V 1080P的

等RX470...
不過你呢粒cpu其實
yjfoeg 發表於 2016-7-15 22:32

果粒x2 555定唔知550黎 果陣買開核

等RX470...
不過你呢粒cpu其實

等RX470...
不過你呢粒cpu其實

回覆  dicky612

如果粒U係PII X4 955 BE C3版應該只改倍頻,
不加電都可以上到3.6GHz,
再快就自己改改, ...
greatnews 發表於 2016-7-15 22:43

果粒應該係x2 550黎 果陣買就要係bios到開核