想買1070公版 應該買邊間

想買1070公版,係咪ASUS保養最好?所以先貴幾百?
正路應該買邊間代理?

公版好似張張一樣 . 最平個張就得.

公版好似張張一樣 . 最平個張就得.
byela 發表於 2016-7-19 17:55

但係保養年份唔同,同埋服務唔同,暫時我只知道技嘉係最差, 考慮緊MSI,GALAX,ASUS,INNO3D

但係保養年份唔同,同埋服務唔同,暫時我只知道技嘉係最差, 考慮緊MSI,GALAX,ASUS,INNO3D ...
hello123222 發表於 2016-7-19 18:01

技嘉差咩??

但係保養年份唔同,同埋服務唔同,暫時我只知道技嘉係最差, 考慮緊MSI,GALAX,ASUS,INNO3D ...
hello123222 發表於 2016-7-19 18:01

要唔要諗埋代理地點?
inno3d 係葵興站行過去要大約15min .
Msi/asus 就觀塘站行過去約10min .
Giga 就葵芳站行過去約5min .
GALAX 唔知.

要唔要諗埋代理地點?
inno3d 係葵興站行過去要大約15min .
Msi/asus 就觀塘站行過去約10min .
Giga 就葵 ...
byela 發表於 2016-7-19 18:17

多謝你先,禁我應該都係買MSI同ASUS 另外想問下我張底版係ASUS B85M-E 我睇過1070個長度係長過我張底版,有冇問題架?

仲有公版賣嗎?

仲有公版賣嗎?
SegaFan 發表於 2016-7-19 18:36

會無架咩?真心一問

多謝你先,禁我應該都係買MSI同ASUS 另外想問下我張底版係ASUS B85M-E 我睇過1070個長度係長過我張底 ...
hello123222 發表於 2016-7-19 18:29

你機箱夠落就ok .
PCI-E 糟一個size , 一定岩插的.

你機箱夠落就ok .
PCI-E 糟一個size , 一定岩插的.
byela 發表於 2016-7-19 18:41

我本身用緊果張760 一更新驅動就會顯示卡停止運作,要超少少電壓先勉強用到,應該係我少火牛問題定顯卡問題,我怕張1070一買返黎比個火牛整壞 隻火牛係cooler master gx750 用左一年