【外國民調】GG 1060 or RIP 480

Techpowerup:

Techreport:

Gamefaq:
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

梗係啦,外國480正常價錢

同埋睇forum/comment
外國用家對Dx12/Vulkan評價正面
亦有NV用家對SLI功能被閹負評
有咁結果都好正常

有咁結果都好正常 ...
nelsonlee130 發表於 2016-7-25 14:00

我諗住 AMD 有 50-50 都好叻。

會唔會網上同現實世界有所不同呢,不過RX480現實世界又真係好似冇乜貨,唔通480真係會好賣過1060?

梗係啦,外國480正常價錢
沙盒A 發表於 2016-7-25 13:48

森森一開 9冲冲冲冲冲

[外國版 教你決定]A記 480 與N記 1060 的選擇
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... 8257&highlight=

有咁結果都好正常 ...
nelsonlee130 發表於 2016-7-25 14:00

epc 炒家: 我地唔洗搵食啊
nv fans: DX12,vulkan冇game用, gamwork,physx才是皇道

我諗住 AMD 有 50-50 都好叻。

會唔會網上同現實世界有所不同呢,不過RX480現實世界又真係好似冇乜 ...
lionfish 發表於 2016-7-25 14:06

香港成堆970,980,960死貨,未清哂又點會賣咁多480呢

回覆 4# lionfish

香港價又唔靚
藍寶Nitro+ 4GB 開209鎊喎
抽完20%VAT 分分鐘都平過香港

回覆  lionfish

香港價又唔靚
藍寶Nitro+ 4GB 開209鎊喎
抽完20%VAT 分分鐘都平過香港:ang ...
nelsonlee130 發表於 2016-7-25 14:13

非公480開波時,1070個最低價可能已經跌穿3000,壓力好大,應該唔會太高啩。