現在顯示卡(1060~1080)值得買嗎

之前剛出聽說都是炒價來的
現在個價位回到正常點嗎
幾多錢先叫正常價
另外一般幾時會回落正常價位的
thx

有師兄可以幫我嗎

師兄你 d 問題冇絕對答案
乜野叫值得?點樣叫正常價?

全世界都炒緊,咁樣叫正常定唔正常?

值唔值得亦冇一個定義, 有 d 師兄一出就買,有 d 師兄堅持等價格回落.
純綷個人偏好

先前見未來x技有palxt 牌子 , 1060 賣$@)(( , 1070 賣 #)(( , 相信而家都無貨.
不過你可以打去問下仲有無得返 .
小弟只用1080p mon , 所以就入左1060 算 . 計落都係比定價貴左100 蚊..

未來x技之前唔係有師兄講過有問題?

師兄你 d 問題冇絕對答案
乜野叫值得?點樣叫正常價?

全世界都炒緊,咁樣叫正常定唔正常?

值唔值得亦冇 ...
issachar 發表於 2016-7-26 18:13

現在我唔知道價錢是否正常,所以請問師兄大約幾時會回落正常嘅價位
我諗住系亞馬信買的

小弟唔想食炒價,所以想請問師兄大約幾時會回落正常嘅價位
我諗住系亞馬信買的 ...
yahoohk1314 發表於 2016-7-26 18:44

AMAZON冇炒過, 唔好聽D傻佬講
其實連大陸淘寶都冇炒, 計埋VAT都仲平過香港, 細鋪又搞團購, 16XX人仔已經有1060
你去AMAZON同NEWEGG睇就知MSRP大概係幾多

未來x技之前唔係有師兄講過有問題?
issachar 發表於 2016-7-26 18:34

唔係幫人賣廣告 , 不過張卡好地地用左2日 , 又真係無問題..
先前D 師兄好似係搵佢訂貨出事.
我買現貨,所以可能因為咁,無問題掛??

唔係幫人賣廣告 , 不過張卡好地地用左2日 , 又真係無問題..
先前D 師兄好似係搵佢訂貨出事.
我買現貨,所 ...
byela 發表於 2016-7-26 19:46

好似係之前有人買料砌機出事
不過到買散件,有貨咪比錢,無貨咪走人

好似係之前有人買料砌機出事
不過到買散件,有貨咪比錢,無貨咪走人 ...
wong123456 發表於 2016-7-26 19:53

係,,個晚見有師兄報料 , 咪上佢FB 睇 , 見2099 都算無炒價 , 反正我實用主義者..
平幾百就係平幾百...咪 FB 問佢有無貨 . 佢地死叫我入錢呀過數呀咁..
我都無理佢 ,  不過就留左電話比仍..
第2日中午打黎 , 問我係咪即係拎到 , 係就留比我 . 咁咪去比錢拎貨..
咁新既散件 , 正常都無乜問題掛..