轉頭直播 2330見 Inno3D GTX 1060 ITX版

一陣有卡玩
等陣見

有咩想知想試可以講低~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

1.請測試1060全整機idle秏電量-只用onboard vga idle秏電量= 1060 idle power
2. full load & 玩game 溫度
唔該!

1.請測試1060全整機idle秏電量-只用onboard vga idle秏電量= 1060 idle power
2. full load & 玩game 溫度 ...
LoBo 發表於 2016-8-11 11:07 PM

依個上次比蛇叔試咗
用1060嘅IDLE係.....唔記得
GAME TEST時係~180W full system

我都想買佢, 最平見到1999, 想知 full loading 嘈唔嘈, 有冇嘯叫? 感謝

2330 過左咁耐, 有野睇未?
我itx 細箱 750ti 都想換卡

我都想買佢, 最平見到1999, 想知 full loading 嘈唔嘈, 有冇嘯叫? 感謝
tkkhome 發表於 2016-8-12 08:45

邊間$1999?

依個上次比蛇叔試咗
用1060嘅IDLE係.....唔記得
GAME TEST時係~180W full system
lkl0120 發表於 2016-8-11 23:13

師兄, 180W FULL SYSTEM, 即係全機食咁多電?
如果我用DC-ATX既模組, 250W夠唔夠做?
另外可唔可以PO一下你電腦既配置咁呢?

N 記廠出 ITX 卡咁快手...

師兄, 180W FULL SYSTEM, 即係全機食咁多電?
如果我用DC-ATX既模組, 250W夠唔夠做?
另外可唔可以PO一下你 ...
patwong1998 發表於 2016-8-12 11:06

呢啲模組電只有一半是12V,肯定不行。另外這張散熱比ZOTAC的厚道多了。

tkkhome 發表於 2016-8-12 08:45

打機全效65度都唔過,好鬼靜
我玩左2星期