[森林] EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING ACX 3.0

EVGA P/N:
08G-P4-6286-KR

森林.com自己賣緊US$679.99, 18 Aug 2016 HKT 09:31 仲有15件現貨
琴日Order左,應該今日Ship,連運費HK$5500有找

我都訂左,到埋部新機就完工

EVGA P/N:
08G-P4-6286-KR

森林.com自己賣緊US$679.99, 18 Aug 2016 HKT 09:31 仲有15件現貨
琴日Order左, ...
Xanthux 發表於 2016-8-18 09:33

冇可能今日ship...就算有現貨佢最平個個運都一定要等幾日佢先會ship出去
而且佢而家仲標埋In stock but may require an extra 1-2 days to process.

BTW岩岩去睇,1070 439.99平霸又出現了

我放5600 現貨有冇人啱.

回覆 3# tuyylihk

我琴日落單,依家個Order寫"Shipping Today",個Seller係"森林.com",並唔係其他賣家
另外我今朝睇時係HKT 09:31,"森林.com"自己得15張現貨...你10:47睇得返其他賣家有貨都唔奇

尤其是其他賣家都係用炒價賣,唯獨"森林.com"用EVGA個建議零售價US$679.99賣

1080 FTW GAMING ACX 3.0

回覆  tuyylihk

我琴日落單,依家個Order寫"Shipping Today",個Seller係"森林.com",並唔係其他賣家
另外我 ...
Xanthux 發表於 2016-8-18 11:55

In stock but may require an extra 1-2 days to process.通常只有森林自己賣既貨先會出現
呢堆而家都比人搶埋

仲有,你選左邊種運既方式
最平個種係冇可能即日出貨...
我買幾次野都從來冇見過最平選項有得即日出

其實佢出貨好快,8月3日訂,11號已收到

回覆 7# tuyylihk

我係揀Global Standard Shipping, 剛Ship左, 由Confirm到Ship大約30個鐘....師兄你啱,唔係即日Ship
下面係美國時間
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

唉 訓醒先知 已經無哂