90度彎頭8pin to 8pin線

買前都知張 evga 1080 ftw 會過大機箱側板會裝不上(corsair air 240), 鬼叫鍾意張卡,買返來先算,最後在淘x淘左條線。

evga 本身都有出舊野, 係將兩個pcie-8/6 pin轉左去張卡右邊插 for 佢自已D卡用, 不過唔知有得買味

呢個彎頭好啱我用,師兄要連線買?
我尋晚都係淘×訂左set模組銀線,要450人仔咁貴咩?

呢個彎頭好啱我用,師兄要連線買?
我尋晚都係淘×訂左set模組銀線,要450人仔咁貴咩? ...
bbgirl223 發表於 2016-8-24 09:02

師兄
應該係要呢個價錢
我係森林訂都要HKD6XX...(BitFenix)
BTW...你有冇淘×LINK睇下

回覆 3# bbgirl223

條線好低玩, 長20cm, 包哂蛇綱都係人仔14 一條, 未包運費。

師兄,可否提供這線的淘仔link嗎?謝謝!

成套線換晒佢仲靚啦!有90度轉頭的,我搵開果個淘寶賣家一套
CPU 24P+8P PCIE 8P+8P SATA 2條 都是200多包郵,4XX係明水香港人

回覆 6# dennislock

已PM

師兄
應該係要呢個價錢
我係森林訂都要HKD6XX...(BitFenix)
BTW...你有冇淘×LINK睇下 ...
mattzxc 發表於 2016-8-24 09:17

我果set鍍銀線只有24pin一條,8pin cpu電一條,兩條俾顯卡,一條俾blu ray rom,咁就要450人仔,500幾港幣夠買隻550w火牛啦
仲要無包網添

成套線換晒佢仲靚啦!有90度轉頭的,我搵開果個淘寶賣家一套
CPU 24P+8P PCIE 8P+8P SATA 2條 都是200多包 ...
隨機人生 發表於 2016-8-24 10:58

師兄有無你訂果條link睇下,因為其實我訂果間有埋我要買果把風扇,係貓頭鷹A8 pwn,香港買唔到,不過貴三分一價錢