[森林]其實顯卡咭易唔易壞

因為有us$170 amazon coupon, 打算買張1060 3gb (199.99), 但好驚壞左唔知點算。

我見你地買1080個D唔怕的嗎? 換成港幣成5千幾蚊。

回覆 1# hk2054

實有風險,自己衡量&承擔
我買左EVGA 1080,因為EVGA有Global Warranty
另外我只會揀"Ships from and sold by 森林.com"

回覆  hk2054

實有風險,自己衡量&承擔
我買左EVGA 1080,因為EVGA有Global Warranty
另外我只會揀"Ships f ...
Xanthux 發表於 2016-8-24 14:54

Global warranty 係可以搵番香港dealer 攪?

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

Global warranty 係可以搵番香港dealer 攪?

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone
hifipoorguy 發表於 24-8-2016 15:04

寄台灣RMA
順豐$50

寄台灣RMA
順豐$50
Stevenchun 發表於 2016-8-24 15:12

咁又幾好喎!搭車去代理隨時都幾十

時間就係金錢啦, 揀間好d 的代理來買, 有一換一服務, 喺香港請一日假攪掂曬佢好過啦, 寄來寄去, 好麻煩,  顯咭週期咁短, 你等得咪寄囉. 但又要講返, 如果你下次想upgrade, 想賣走張舊咭, 將心比己, 你買二手咭, (1) 一手有保 (2) 行貨過保 (3) 水貨冇保 , 多數人會買邊張?

點解有咁多, 點拎返黎
早排PRIME DAY送左廿蚊咋

咁又幾好喎!搭車去代理隨時都幾十  

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone ...
hifipoorguy 發表於 2016-8-24 15:15

應該唔至50, 百零蚊應該夠哂
車錢時間就真係慳唔少

港行EVGA唔會受理美水

應該唔至50, 百零蚊應該夠哂
車錢時間就真係慳唔少

港行EVGA唔會受理美水 ...
1112311123 發表於 2016-8-24 16:34

又學到嘢!

點解有咁多, 點拎返黎
早排PRIME DAY送左廿蚊咋
1112311123 發表於 2016-8-24 16:33

做左很多年online survey