即刻跛 R 480 4g 珍X出左平民價

!&((
美元公價 199 , 用信用卡當8算 對番1600 , 2舊水代理稅算係咁 , 森林運番來都有100銀水腳, 香港買有3年保

RX480 4GB to 8GB - Best way to void the warranty
https://www.reddit.com/r/Amd/com ... _void_the_warranty/

RX480 4GB to 8GB - Best way to void the warranty
Grizzlee 發表於 2016-8-29 09:53 AM

依家重有

!&((
美元公價 199 , 用信用卡當8算 對番1600 , 2舊水代理稅算係咁 , 森林運番來都有100銀水腳, 香港買有3 ...
BigLaw 發表於 2016-8-29 09:38

AMD reference card?

睇落張卡幾抵用

回復 1 #BigLaw

邊度見到,上佢網見唔到有

via HKEPC Reader for Android

!&((
美元公價 199 , 用信用卡當8算 對番1600 , 2舊水代理稅算係咁 , 森林運番來都有100銀水腳, 香港買有3 ...
BigLaw 發表於 2016-8-29 09:38

信用卡多數都7.9算,唔駛8算
銀聯可以7.77添(不過銀聯唔係間間同張張都收)
森林運番黎價錢應該差唔多200水比代理...

不過森林好似未見有即刻跛
同埋呢D冇全球保都係無謂比

如果賣千六係咪叫賤價, 買嘅一定係賤民?

信用卡多數都7.9算,唔駛8算
銀聯可以7.77添(不過銀聯唔係間間同張張都收)
森林運番黎價錢應該差唔多200水. ...
tuyylihk 發表於 2016-8-29 11:11

多數7.9~7.95