最平既 GTX 1060 6GB 係inno,有冇伏?

海鮮坊最平既GTX 1060 6GB 係
Inno3D GeForce GTX1060 Compact 6GB GDDR5 (192Bit)
HK$ 1950

大家認為呢張卡買唔買得過?有冇伏?同埋係咪公版?
點樣分公定非公?

sorry好多問題,麻煩晒,先謝!

睇係渦輪定風扇,渦輪係公,風扇係非公

我2400個時買左inno3d 1060
又靜又散熱好

回覆 2# chriswong167

ichill? inoo既ichiill的確又靜又涼

睇係渦輪定風扇,渦輪係公,風扇係非公

我2400個時買左inno3d 1060
又靜又散熱好 ...
chriswong167 發表於 2016-9-9 22:05
以前用nvidia pcb既先叫公版,而家非公版變晒做風扇

以前用nvidia pcb既先叫公版,而家非公版變晒做風扇
隨機人生 發表於 2016-9-10 00:18

$1950 果個係公板小改,用緊

回覆 2# chriswong167
應該以PCB為準,
inno試過換散熱器, 但pcb係公版黎,
咁你話公定非公?

PCB 百分百一定唔係公

GTX1060 公
https://www.techpowerup.com/revi ... rce_GTX_1060/5.html

俾多七十蚊買zotac 1060 mini 啦
有五年保
琴日係中央田入手

$1950 果個係公板小改,用緊
boyo3 發表於 2016-9-10 00:22

我都用緊, 無伏, 幾靜吓, 全金屬用料幾靚.

俾多七十蚊買zotac 1060 mini 啦
有五年保
琴日係中央田入手
avenger810 發表於 2016-9-10 06:37 AM

你講呢張,中央田同海鮮坊都要$2199喎 c hing