想問下係森林買EVGA1080

我想係森林買張EVGA1080,但係我睇唔到佢有講到保養係幾年?淨係見到話要加錢買3年保養戈D,甘我想問各位CHING你地買戈陣有無加錢買保養定係唔洗就甘買張卡就有5年保養呢?唔該曬

EVGA 本身保三年, 上網登記保養, 有問題就寄去台灣EVGA RMA

全球保3年,上evga register。加錢到5年好似得指定地區,你都係去evga.com check佐先。雖然係森林買,都係屬evga TW 保。

EVGA 本身保三年, 上網登記保養, 有問題就寄去台灣EVGA RMA
feli 發表於 2016-9-13 15:29

收到收到,唔該曬C兄

全球保3年,上evga register。加錢到5年好似得指定地區,你都係去evga.com check佐先。雖然係森林買,都係 ...
Overmars 發表於 2016-9-13 15:30

收到收到,唔該曬C兄,順便問問,佢個 AmazonGlobal Priority Shipping 係咪最快? 幾日就收到貨?

收到收到,唔該曬C兄,順便問問,佢個 AmazonGlobal Priority Shipping 係咪最快? 幾日就收到貨? ...
butbut2005 發表於 2016-9-13 15:46

用最平shipping 得喇,森林有貨出既話大概等一個星期,用貴少少既shipping 都係快多一兩日到。

但係佢顯示Choose a delivery option戈到係得AmazonGlobal Priority Shipping
無第二個....T.T

但係佢顯示Choose a delivery option戈到係得AmazonGlobal Priority Shipping
無第二個....T.T ...
butbut2005 發表於 2016-9-13 16:08

USD13.99 係最平個隻運費,有貴D既shipping 選喎。

回覆 6# Overmars

原來香港先有得揀最平...澳門無得揀..WTX.......

回覆  Overmars

原來香港先有得揀最平...澳門無得揀..WTX.......
butbut2005 發表於 2016-9-13 04:15 PM

你係咪睇錯呀 你有得揀果個已經係最平