[開箱] 純開箱 Zotac GTX 1080 AMP Edition

上網爬文,最後決定買Zotac...第一次用呢隻牌子,希望唔係中伏
因為用緊4K mon,最後都係上1080...
見佢兩扇版好巨型,所以無上三風扇版

Zotac GTX 1080 AMP Edition

包裝非常好

正面

背面

與舊卡970相比,差唔多大,雙風扇版好巨型@@

上機,開心使用中,線路有點亂...

代機或上網時候,風扇唔轉
thanks 收看
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

見你個箱大把位啦,唔上3扇有D可惜,不過Zotac係所有非公中排係頭幾位,CHING識貨

呢隻牌子有5年保用,無咩唔妥,多謝分享

5年保全是hk代理保嗎?

見你個箱大把位啦,唔上3扇有D可惜,不過Zotac係所有非公中排係頭幾位,CHING識貨 ...
mang 發表於 2016-9-14 21:03

嗯..都有小小後悔無上3風扇,因為見個mhz都差幾多下..哈哈

嗯..都有小小後悔無上3風扇,因為見個mhz都差幾多下..哈哈
ethan65 發表於 2016-9-14 21:22

買左就唔好諗喇,你果張都係好野,同埋performance真冇你想像中差咁遠
真係想既超少少超到同extreme一樣hz, 心理上好過啲

不過我都要提下自己,唔係真係咁手緊,有閒錢加上買完都仲儲到錢既,寧願買貴少少好過之後後悔(我已經後悔冇上6700k出左6700

我用緊這款1080 3風扇 超級正

5年保全是hk代理保嗎?
mtw 發表於 2016-9-14 21:13

ZOTAC官網登記後
HK三年 ZOTAC兩年

ZOTAC官網登記後
HK三年 ZOTAC兩年
kadon 發表於 2016-9-15 01:42

差點吾記得上網登記保養
    師兄 請問台灣官網還是其他?

差點吾記得上網登記保養
    師兄 請問台灣官網還是其他?