請問而家買卡係唔係旺電平D?

想買兩張470 4GB, 牌子未落實,XFX 暫時無減價,MSI外國review 幾好。。。可能買MSI吧...
見之前有posts 話深水埗而家係貴d... 冇咁多時間去晒兩個地方慢慢格價,請指點迷津。

想買兩張470 4GB, 牌子未落實,XFX 暫時無減價,MSI外國review 幾好。。。可能買MSI吧...
見之前有posts 話 ...
bbsen 發表於 2016-9-15 09:30

PRICE HK幫到你
如果講MSI張470 4G, 我見過最平係旺電

PRICE HK幫到你
如果講MSI張470 4G, 我見過最平係旺電
tomatofung 發表於 2016-9-15 09:45

我有check過但唔知個價係唔係反映到整個場嘅價格, 有d鋪頭冇去post 價。

唔該晒

我有check過但唔知個價係唔係反映到整個場嘅價格, 有d鋪頭冇去post 價。

唔該晒 ...
bbsen 發表於 2016-9-15 10:19

如果個更新日期係最近既. 通常都唔會錯, 有時會仲平過落場問 (當然細舖佢冇用PRICE就真係要落埋先問到, 但唔會差太遠, 分分鐘落場報仲貴過PRICE個價

如果個更新日期係最近既. 通常都唔會錯, 有時會仲平過落場問 (當然細舖佢冇用PRICE就真係要落埋先問到,  ...
tomatofung 發表於 2016-9-15 10:55

唔該晒!

最平Sunday Computer報1550

師兄可以搵下價x王入面間鋪有無電話,打左去問左價錢同有無貨,間鋪好人的話會幫你留起張卡,等你當天可以去買,我星期二先買完張Zotac 1016 AMP 6GB 開心使用中。

如果個更新日期係最近既. 通常都唔會錯, 有時會仲平過落場問 (當然細舖佢冇用PRICE就真係要落埋先問到,  ...
tomatofung 發表於 2016-9-15 10:55

通常報價平都無貨,返咗貨就加價,price.com已經變咗賣廣告用架啫

.

師兄可以搵下價x王入面間鋪有無電話,打左去問左價錢同有無貨,間鋪好人的話會幫你留起張卡,等你當天可以 ...
wah214 發表於 2016-9-15 12:24

下面diamond bird 兄講嘅嘢其實就係我嚟問嘢嘅原因。不過你個方法都可以一試,我比較忙要走幾轉陣係afford唔到....

PRICE.COM.HK真係得啖笑
就算睇岩款WTSAPP報完價同你講有貨
落到去又會同你講個隻型號無貨
跟住谷你上更貴型號OR同級型號買另一隻牌子
白行一轉....

PRICE.COM.HK真係得啖笑
就算睇岩款WTSAPP報完價同你講有貨
落到去又會同你講個隻型號無貨
跟住谷你上更貴 ...
大和雅也 發表於 2016-9-15 13:44

嘩!咁pk架?好彩我未遇到,亦都希望唔會遇到。