[操作疑難] 搵VGA COOLER

有張ASUS GTX260係手

張卡未壞, 想用但原裝風扇已經打柴

想問下師兄們有咩VGA COOLER推薦

考慮到係一張舊卡唔想花太多BUDGET, 因為唔知幾時死

所以BUDGET大概$0至$200左右

感謝

200蚊內嘅cooler
你買把扇吹實佢好過啦...

我之前舊卡都壞過風扇
拆左壞風扇(我直頭剪埋電線)
是但用個case fan同一方向吹住佢heat sink鐵片

如果本身渦輪就可能難搞D

BTW一張260 2手都可能就100蚊...
使錢救番都晒藥費

求其用風扇吹啦.你張野都唔值200。。。

我之前舊卡都壞過風扇
拆左壞風扇(我直頭剪埋電線)
是但用個case fan同一方向吹住佢heat sink鐵片

如果本 ...
killer699 發表於 2016-10-2 16:39

https://www.asus.com/Graphics-Cards/ENGTX260_GLPlus2DI896MD3/

我係呢張

張卡轉唔到,冇油卡卡地

好想救番張卡, 唔知有冇得就咁買VGA個風扇

我個CASE係AIR 540, 冇位放可以對正吹

我係呢張

張卡轉唔到,冇油卡卡地

我個CASE係AIR 540, 冇位 ...
leungwaiyin 發表於 2016-10-2 17:26

200蚊可以去二手區買張GTX 460或者560

200蚊可以去二手區買張GTX 460或者560
s84292 發表於 2016-10-2 17:34

冇人放

GTX 260就有張, 但唔通又買番260咩

我係呢張

張卡轉唔到,冇油卡卡地

我個CASE係AIR 540, 冇位 ...
leungwaiyin 發表於 2016-10-2 17:26

膠水膠紙千斤頂大法

有張 580 喎我見到
wing230 發表於 2016-10-2 18:22

BIT到傻啦

起碼BID到3,400蚊

我出200蚊一定有人高過我