牙石GTX1080 TURBO 唔洗HK$5000...

可惜不在香港...
NEWEGG 賣US$619.99...以前係最低價, 原來BH仲平US$606 ONLY...
加埋運費都係HK$5200 左右, 唔知有冇師兄心動呢?

森林連埋運費計7.9唔駛5千添啦....
等森林自己貨4千9添

可惜不在香港...
NEWEGG 賣US$619.99...以前係最低價, 原來BH仲平US$606 ONLY...
加埋運費都 ...
ms06s_char 發表於 2016-10-5 13:16
森林4900咋喎,609.99+10 shipping,買左張啦,上唔到機箱4千放左比師兄

森林4900咋喎,609.99+10 shipping,買左張啦,上唔到機箱4千放左比師兄
隨機人生 發表於 2016-10-5 13:58

呢張好野黎, 用STRIX PCB, CUT左幾相, MOSFET冇轉, 咁嘅價錢真係痴線
買黎上一體水/GPU BLOCK(唔係FULL BLOCK)或者自己換風冷散熱真係冇得輸
ASUS極少賣大包...呢張真係....難以置信...ASUS用呢款頂級MOSFET IR3555唔上HEATSINK都冇問題

你早少少賣就好...我同你買

回覆 1# ms06s_char

原本就是$609美金

仲有冇1080 上唔到機箱?

隨機人生 發表於 2016-10-5 13:58

平行貨唔夠10% 未必值得網購

森林連埋運費計7.9唔駛5千添啦....
等森林自己貨4千9添
tuyylihk 發表於 2016-10-5 13:52

仲有冇1080 上唔到機箱?
java2 發表於 2016-10-5 16:33

換番1060再等短卡,計錯數唔記得計DVI頭果邊,26CM先入到機箱

呢張係抵玩,唔知香港有冇行貨。

1080 strix oc森林連運費都係5400

via HKEPC Reader by Galaxy Note 7