[開箱] EVGA 導熱貼已到

用FedEx
有說明書一份,MOSFET導熱貼一份,散熱膏少量
居然有埋VRAM導熱貼

衣食父母點會唔照顧周到
你估_國佬咩過橋抽板講完就反口

用FedEx
有說明書一份,MOSFET導熱貼一份,散熱膏少量
居然有埋VRAM導熱貼
...
kelvinwong0623 發表於 2016-11-16 11:53

VRAM導熱貼,係因為官方論壇月初比人踢爆,連VRAM都有接觸問題,如下圖

最初EVGA係話個別問題,然後有人貼佢兩張都有呢個問題
之後EVGA認呢個係問題,會再加VRAM導熱貼,30天內購買的可以退貨換新

"外國人替EVGA FTW改名為EVGA DIY,
加入全新及首創的工程師體驗, 讓用家參與EVGA顯示卡的製造過程"

http://forums.evga.com/gaps-betw ... plate-m2570619.aspx
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

VRAM導熱貼,係因為官方論壇月初比人踢爆,連VRAM都有接觸問題,如下圖

最初EVGA係話個別問題,然後有人貼佢 ...
s84292 發表於 2016-11-16 12:02

我都係啱啱收到, 已經換左, 真係要有少少DIY 能力同要大膽先會去攪...

有無條powerlink跟埋?姐係可以轉角度插電果個轉插

衣食父母點會唔照顧周到
你估_國佬咩過橋抽板講完就反口
O人 發表於 2016-11-16 11:59

咁點解一開波搞成咁
VRAM PAD問題仲要係拖左好耐先認頭, 唔係今個月初, 係上個月初, 甚至係上上個月已經有人喺官方論壇講
而且呢件事嚴重好多, 不過神級EVGA將呢件事壓左落黎冇乜人知

bbgirl223 發表於 2016-11-16 13:54

竟然冇, 都寄FEDEX, 竟然唔寄埋...盒野咁輕, 唔會貴得去邊...

bbgirl223 發表於 2016-11-16 13:54

Same here, FedEx sent, received the the pads but not with the powerlink

But I want to know ..... the thermal paste comes together in package, is ... good or fine to use ? should I go buy other better one ?

Same here, FedEx sent, received the the pads but not with the powerlink

But I want to know ..... ...
samhcl 發表於 2016-11-16 15:38

I use GC Extreme

護舒寶