[首發?] HIS RX460 Slim iCooler (Single slot)

幫人部 ITX 想玩翻少少game 加張卡
佢主要玩下 LOL , Cities Skyline 同埋戰艦世界之類 ,
budget 又有限 (<$1000 內)

因為唔知佢部 ITX 隻牛係咩, 所以唔諗要插電既卡
機主指明要 A 卡 話睇戲d 色靚D (笑)
咁只有 RX460 可以幫到佢

之前開 post 問過 , 尋日係金的士見到  $979 買入
今日佢拿部機黎幫佢上機

趁機開個箱, 由於時間關係, 機主見安好晒Driver 著到行到佢要玩既game 就拿翻走左部機
所以唔好問點解無咩跑分

卡同 Driver  , 沒有任何附件/轉頭
(RX 系列 DV 都唔支援轉做 D-Sub 了)

擺埋同我手頭既上代 X60 系列 (R7-260X ) , 細張同短d ,

呢張真係佔一條slot 而唔係 掛個名 "Slim" 實際佔2條slot  

卡背

唔駛 6pin PCIe 供電

DP , HDMI , DVI-D 輸出

上機 , Case 係 Silverstone SG-06?
機主無 ROM 佢又唔見左塊蓋

d位剛剛好

下晝試個陣開住隻 WOWs 玩左成個鐘都係65C

佢之前用 Onboard 玩唔夠順, 依家 Full HD 都唔駛擔心了
P.S. : 我 set 1600x900 Windows mode 係方便睇 GPU-z 溫度
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

依家Single slot 咩卡最勁?
A應該460 咁N 係750TI?

請問 $979是否4G RAM??

回覆 3# KYWERO

盒有寫...

回覆  KYWERO

盒有寫...
Olympian 發表於 2016-12-29 04:45

慘了

回覆 3# KYWERO

2GB! 

依家LP (Single slot) 咩卡最勁?
a886 發表於 2016-12-29 02:39

Low Profile同Single Slot應該係兩樣野?樓主呢張唔係Low Profile啵。
呢到有張GTX1050Ti Low profile,不過又唔係Single slot:http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

樓主你張係 single slot
但唔係 low profile

via HKEPC Reader for Android

依家LP (Single slot) 咩卡最勁?
a886 發表於 2016-12-29 02:39

single slot可以有全高
lp可以2 slot...

請問 $979是否4G RAM??
KYWERO 發表於 29-12-2016 03:32 AM

2GB RAM