[操作疑難] 自從買左張R9 390之後,怪事一堆,又有新野

部機而家WINDOWS 10,SET左10分鐘會關屏進入待機,但係次次待機後按咩都開唔番部機,最後就係要RESET,之前試過MEM CLOCK 停係150到,而家更新左DRIVER之後無左呢樣野,但待機後開唔番有無人都係咁?其實唔係淨係待機,只要我關左個MON再開番都係會變左無信號...

換啦。。。。。。。

換啦。。。。。。。
Frozen 發表於 2017-2-6 00:22

洋垃圾機只用番平野

Win10+390x 好正常

找師父開光

降頻就OK 我RX480 間中都係咁

部機而家WINDOWS 10,SET左10分鐘會關屏進入待機,但係次次待機後按咩都開唔番部機,最後就係要RESET,之前 ...
隨機人生 發表於 2017-2-5 23:42

近來都遇到呢個 突然 黑屏待機問題 . . . . 完全唔g 咩樹

近來都遇到呢個 突然 黑屏待機問題 . . . . 完全唔g 咩樹
killer_queen 發表於 2017-2-6 14:04

我唔係突然,係SET左10分鐘待機,一待機就睡死以後開唔番,要RESET

我唔係突然,係SET左10分鐘待機,一待機就睡死以後開唔番,要RESET
隨機人生 發表於 2017-2-6 14:27

唔 SET 待機囉 ! 解決 ~~~ 行開就自己 OFF MON 都可以o既 雖然唔係完美解決 , 但係起碼止到咳先啦 師兄   我果單先心焦

唔 SET 待機囉 ! 解決 ~~~ 行開就自己 OFF MON 都可以o既  雖然唔係完美解決 , 但係起碼止到 ...
killer_queen 發表於 2017-2-6 14:28

熜MON再開一樣會死晒架有無睇文架