[操作疑難] 650ti 升級至 1050ti? i5 CPU/Z77板,四年前砌的機

各位師兄,

請教一下,本身用緊650ti,i5 CPU/Z77板,如CPU唔換,升級到1050ti,效果會明顯嗎?或者有其他建議嗎?謝謝。主要打Over Watch。

升1060 6G

快6-7成,同慳一半電冇咁熱, 1050TI打Over Watch夠有突,除非你行144HZ GSYNC MON

http://www.techspot.com/review/1 ... nchmarks/page2.html

1050TI大約同960差唔多,再快少少

1080P 平均都已經去到8X-9X FPS

1050TI夠哂用

有錢就上1060 6GB / 1070

1060 6G

1050ti 好卡一張,夠平,開normal effect 夠快
我用緊 gtx 770 都諗緊 1050 Ti 定 1060

回覆 1# holam668

會~我幫人550TI->1050TI  玩唔到羅拉變開到中高

1050ti夠玩大部份game la 非高效

各位大佬請問有邊個brand 既1050ti 抵玩?

1050ti 好卡一張,夠平,開normal effect 夠快
我用緊 gtx 770 都諗緊 1050 Ti 定 1060
ken1941716 發表於 2017-2-22 00:07

GTX770應該同GTX960差唔多,GTX960又同GTX1050Ti差唔多,咁樣升級無咩意思吧。