已經有舖可以訂1080ti~~我估開賣行貨唔洗8200

相信好多CHING份雙糧仲未洗哂
而12月至4月, 7月至9月係傳統零售旺季
灣仔有舖頭可訂

早買行貨幾個月食炒價貴二千幾
遲買行貨幾個月出新咭減價條數又喺番道
早買遲買行貨都唔會貴左 / 抵左
代理計過數無死錯人

過往經驗iChiLL公版應該最平
我估1080ti約8199~8200
而asus直上一皮無難度
今次價錢好易定位
直接當佢係999級別titan咁賣

今次如果有ching想買海外貨
evga因為有港行做代理
仲未知會唔會無左全球rma
而中國貨!?
咁就要睇下中國代理點保

日聲
https://www.facebook.com/esonex/ ... ?type=3&theater

zotac
https://www.facebook.com/Central ... ?type=3&theater

上森林買係咪都一樣食炒價?

炒價8200= 1080 135%效能抵唔抵見仁見智
打機係講朋友,你一丁友識上天有用?

699 use to 5400 hkd 如果唔係5400 至 5600我都唔會買。 因為小弟1080已經夠用係2K 165FPS上 ,上代2K唔夠用先焗玩炒價

零售等於玩錢玩炒價,玩技巧就係用自己個腦諗點樣OC,點樣話比人知你係高手。

ANYWAY 炒價 NO WAY LA -_-

(早賣行貨幾個月食炒價貴二千
遲賣行貨幾個月出新咭減價條數又喺番道)
我都知佢地個模式係甘
但問題係E家D人有冇學精到 識用amazon 買野
同試下用TB 去買野 據我所知有幾隻牌子拍得著森林價~
支付保 無需用信用卡~ 用8達通分幾次入錢就OK好煩但一定平~

上森林買係咪都一樣食炒價?
D7689PK 發表於 2017-3-7 01:54

官方森林貨,係會被秒殺冇貨......

有都得第三方店鋪炒價

上次980ti都係貴幾舊。。。。

699 use to 5400 hkd 如果唔 ...
rock999v 發表於 2017-3-7 02:10

唯有等AMD幾時得閒逆襲埋高階顯卡

(早賣行貨幾個月食炒價貴二千
遲賣行貨幾個月出新咭減價條數又喺番道)
我都知佢地個模式係甘
但問題係E家D ...
rock999v 發表於 2017-3-7 02:18

就算識都冇用,森林貨比人搶唒d人爭住要一樣唔會等補貨...

699 use to 5400 hkd 如果唔 ...
rock999v 發表於 7/3/2017 02:10

無可能 睇GTX1080 就知 US$ 599=HK$ 4672
香港最平而家都要$5100啦
根據經驗 3~4個月後HK最平GTX1080TI $5999up

無可能 睇GTX1080 就知 US$ 599=HK$ 4672
香港最平而家都要$5100啦
根據經驗 3~4個月後HK最平GTX1080TI $ ...
akiro 發表於 2017-3-7 08:41

其實有GTX 1080賣緊4千幾了

FORSA

其實有GTX 1080賣緊4千幾了

FORSA
rayw 發表於 7/3/2017 08:45

會唔會係因為官價已經定左1080 新價 us$499=3900
香港+500 = 4400?