[開箱] AKiTiO Node + 980Ti

因為上年太窮....賣完老婆之後,
暫時唔想再買枱機住...
然後一直用啲低階notebook用咗幾個月..
不過真係頂唔順.....粒U同個mon都同前妻差太遠喇!!!!
就算戒甩打機,, 剩係上網文書都覺得辛苦
最後儲錢入咗部XPS15 (9560).....
本身仲有張980Ti賣極都賣唔出
然後就身痕....不如入隻eGPU box嚟玩下啦
廢話太多....去圖
v無諗過個盒會大到咁..........收貨果個仲要係呀媽,, 一返屋企又問長問短

v打開又係盒

v拆曬啲野, 實物都比想像中大

v箱入面嘅情況,, 有兩條8pin電線, 一般都夠用嘅

v背脊

v配件們, 有一條thunderbolt3線, 一條電源線, 兩條魔術貼索帶同埋...一堆貼紙....成七八張都有

v裝980Ti HOF上機!

^又話可以裝double slot嘅display card..... 點知閂唔到蓋!!!啱啱好閂唔到呀仲要
諗咗好耐,, 不如唔閂蓋啦....但係又過唔到自己果關....
最後暴力解決咗........成件事好血腥.....
v最後緊係插落電腦睇下點啦, 點知佢竟然話唔suppoort..................

咁點好呢????唔理佢住....睇下display driver講咩先
v開solidworks之後, 佢成功顯示曬兩張卡出嚟喎又, 仲要自動match咗去980Ti度

即係點???我都唔知呀?????
詳細測試等過埋今個weekend先搞.....

搭單問....DSE英文得3, IELTS攞6.5嘅機會大唔大

多謝介紹,即係可以notebook用980TI? 只可以用thunder bolt port?

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

跑分有幾多?有冇直插既六七成?

支持開箱文
Btw功能有幾多成?

不過真係頂 ...
ryan1310 發表於 2017-3-14 17:29

睇教育局有個表對應dse同ielts,如果冇記錯,DSE拎3係未去到6.5 level。
但係d人話ielts個考法好單一,好易溫

via HKEPC Reader for Android

不過真係頂 ...
ryan1310 發表於 2017-3-14 17:29

你個張係2.5 slot
快D裝隻game 試下 ~ 我都諗緊!

請問CHing個Akitio Node在那兒買的? Thanks.

請問CHing個Akitio Node在那兒買的? Thanks.
loman 發表於 2017-3-17 10:47

Amazon都有

via HKEPC Reader for Android

loman 發表於 2017-3-17 10:47

香港代理
方正環球
Founder HK

ITX 真係小眾先玩得起