[開箱] 英水Palit 1080Ti x 2 SLI [UPDATE APRIL 4]

早幾日係英森見到呢個牌子有貨。標題話唔送海外但係我試下check out佢又OK。

三月14日落單,見佢兩日都無ship以為佢要cancel張單,結果16號就ship左今日趕到。森林做野堅高效率。

去圖

小弟聽日要飛。下個禮拜先返。今晚應該趕唔切上機。返到黎再上機update大家。至於對我兩張ZOTAC 1080 AMP EXTREME虎視眈眈既師兄就自己留意未來呢段時間係適當區域既post啦!

APRIL 4 UPDATE
忙左兩個禮拜終於有時間上機。見大家連非公都已經出0西貨,我呢D公版野大家應該無0羊興趣,不過應承左大家上完機會update大家所以求其都搞返個大迷信同大家分享下。

我見最高溫度大概86c,公版黎講都算係咁。不過我個case應該算open bench (Core P5)所以其他師兄可能更高。雖然溫度唔低但係N記把風扇確實係幾靜。全速都唔多覺。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

幾錢 ?

窮人一問:
兩張1080唔夠玩咩
我仲以為2張乜都夠做

圍起剛剛HKD5800一張。

幾錢 ?
rock999v 發表於 2017-3-18 21:38

坦白講小弟唔係點打機。我舊年買左兩張1080之後唔好講話打機,我部機連一隻game都無裝過。買硬件同DIY純粹為興趣,所以無所謂夠唔夠做既問題。

窮人一問:
兩張1080唔夠玩咩
我仲以為2張乜都夠做
s2007218 發表於 2017-3-18 21:45

坦白講小弟唔係點打機。我舊年買左兩張1080之後唔好講話打機,我部機連一隻game都無裝過。買硬件同DIY純粹 ...
mikeylam 發表於 2017-3-18 21:54

大迷信 <- 呢隻GAME已經夠玩足1年以上...而且次次都唔同玩法

大迷信
Umaru 發表於 2017-3-19 00:07

3D mark 可以玩足一世....

我連3Dmark都只係裝完行一次就算。懶得搞。其實我係enjoy買同切唔同硬件嘅過程。切完我都係用黎上網做嘢多。

3D mark 可以玩足一世....
BigLaw 發表於 2017-3-19 00:12

樓主唔打機都出1080ti x2, 睇離係"真"米王, 請受小弟一拜

其實又唔係完全唔打。只係無心機花幾十個鐘咁打。小弟嘅打機回憶依然停留喺快打2、超任嘅年代。依家D game太複雜太花時間。我對上一次認認真真打爆機嘅game係小弟無意中發現capcom喺iphone上面出左逆轉裁判。玩玩下覺得幾好玩就趁出差喺酒店打爆佢。之後每次都係買左D大作就掉喺度齋擺...

樓主唔打機都出1080ti x2, 睇離係"真"米王, 請受小弟一拜
paul69abc 發表於 2017-3-19 05:45